Dinamovci razočarani: Zaslužili smo pobjedu

Foto: Hina

DINAMO je u Grčkoj doživio treći poraz u grupnoj fazi Lige prvaka. Olympiakos je u 4. kolu preokretom slavio s 2:1.
 
"Šteta... Kontrolirali smo utakmicu i zaslužili pobjedu", razočaran je bio veznjak Dinama Paulo Machado, koji je na Maksimir prošle godine stigao upravo iz Olympiakosa.
 
"Međutim, Olympiakos je bolje odigrao završnicu i uzeo bodove. Kada jedan igrač zabije dva gola, to je dovoljno za preokret, a Pardo je imao i pomoć suigrača", rekao je Machado i dodao kako je uvjeren da će Bayern i Olympiakos proći dalje u osminu finala Lige prvaka. "Oni idu dalje, a mi ćemo vidjeti kako ćemo proći u borbi za treće mjesto."
 
Hodžić: Trebamo biti ponosni
 
Da je Dinamo zaslužio pobjedu smatra i Armin Hodžić, koji je hrvatskog prvaka doveo u vodstvo u Grčkoj.
 
"Mislim da trebamo svi biti ponosni jer smo odigrali odlično i ispunili sve što je trener tražio od nas. Nismo zaslužili poraz. Bili smo svi jako motivirani, željeli smo pobjedu koju smo po mom mišljenju zaslužili, ali u nogometu netko uvijek ima više sreće i nezasluženo dođe do pobjede. Sretan sam zbog svog pogotka, ali nisam sretan zbog toga kako je utakmica završila."
 
Antolić: Ne mogu vjerovati da u dvije utakmice nismo uzeli bodove
 
Razočaran je i kapetan Domagoj Antolić.
 
"Nažalost nezasluženo smo izgubili. Ušli smo jako dobro u utakmicu, nagrađeni smo golom i imali smo sve u svojim rukama. Drugo je poluvrijeme pripalo Olympiakosu koji je dignuo ritam, stisnuli su nas na našu polovicu i nažalost nismo izdržali. Ne mogu ni sam vjerovati da u dvije utakmice nismo uzeli bodove, a sigurno smo to mogli", rekao je Antolić i osvrnuo se na atmosferu u Pireju gdje su Modre dočekali četnici i "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata"
 
"Stvari koje su se događale na tribinama prije utakmice igrače samo motiviraju i to se vidjelo našim ulaskom u utakmicu."
 
Nijemci i Grci nakon četiri kola imaju po devet bodova, dok su Dinamo i Arsenal na tri boda.

Pročitajte više