MAĐARSKA - HRVATSKA

Mađari poludjeli za Modrićem i Rakitićem. Rasprodali stadion mjesec dana prije

Foto: Instagram

HRVATSKA nogometna reprezentacija 21. ožujka na Maksimiru protiv Azerbajdžana otvara kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Tri dana nakon te utakmice viceprvaci svijeta igraju u Budimpešti s Mađarskom.

Ako ne bude kakvih ozljeda, Dalić će na raspolaganju imati one najveće zvijezde, poput Modrića, Rakitića, Perišića i Lovrena, dok sigurno neće biti Šime Vrsaljka koji je prije par dana operirao koljeno i tek se vraća sljedeće sezone.

Dolazak Modrića, Rakitića, Perišića i društva probudio je veliko zanimanje kod Mađara koji su u par dana od početka prodaje kupili sve ulaznice koje su bile u prodaji, potvrdio je to Mađarski nogometni savez.

Utakmica će se igrati na Groupama Areni, koja ima kapacitet od 22 tisuće gledatelja, a očekuje se i veliki broj hrvatskih navijača jer je Budimpešta udaljena tek par sati automobilom iz Zagreba.

Mađari su pokupovali sve ulaznice koje su bila rezervirane za njih, dok će posebno u prodaju ići one za hrvatski sektor. Hrvatski nogometni savez još nije objavio informacije za kupnju ulaznica. Prema pravilima UEFA-e HNS će za hrvatske navijače dobiti 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, što je u prijevodu oko 1100 ulaznica.

 

Pročitajte više