"Mađioničar" lovi rekord u derbiju sjevera: Petrić želi više od 20 golova

AKO protiv velikog rivala Werdera postigne zgoditak, Mladen Petrić će barem imati jedan razlog za slavlje u inače sumornoj sezoni - bit će to njegov 21. gol za Hamburg ove sezone.

"Već tjednima Petrić zabija kako mu se prohtije, ali u tome ne može uživati kao što bi trebao. Sjećamo se kako je protiv Fulhama u Londonu postigao gol "slobodnjakom iz snova", ali je zajedno sa suigračima izletio iz Europa lige. Sutra će Mađioničar imati novu priliku poentirati, ali ovaj put, nadamo se, i pravi razlog za slavlje na kraju", piše hamburški Morgenpost u najavi utakmice HSV-a i Werdera u posljednjem bundesligaškom kolu ove sezone.

Osim što se od Mladena očekuje da golom održi na životu nadu o plasmanu u Europa ligu (HSV ima tri boda manje od šestoplasiranog Stuttgarta), u Hamburgu bi slatko trljali ruke kad bi najvećem rivalu Werderu iz ruku izbili treće mjesto (koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka), koje klub iz Bremena drži sa tri boda prednosti ispred Bayera.

List podsjeća kako je okruglih 20 komada Petrić utrpao i prošle sezone, "a sada je pothvat ponovio dvije godine zaredom. Nedostaje tek šlag na torti - gol Werederu nakon kojeg bi moglo početi slavlje. Sutra se nastavlja Mađioničarev lov", završava hamburški dnevnik Petrićevim nadimkom, koji im je očigledno prirastao srcu.

Pročitajte više