Maglajlija: Nemamo sreće, ali imamo šanse

TRENER rukometaša CO Zagreb Senjanin Maglajlija prokomentirao je u razgovoru za Index ždrijeb osmine finala Lige prvaka.

Zagrebaši su izvukli Barcelonu, najteži od mogućih protivnika.

"Iskreno, nismo ni očekivali nekog lakšeg protivnika. Nismo ni mi neke sreće. Dobili smo jednog atraktivnog protivnika, najjačeg mogućeg. U svakom slučaju oni su favoriti. Mi ćemo pokušat sve, očekujem punu Arenu", rekao je Maglajlija.

Maglajlija nije razočaran jakim protivnikom, ističe kako se nije zamarao ždrijebom.

"Meni se draže baviti problemima u momčadi i kako ih ispraviti, riješiti, nego da se zamaram koga ćemo izvući u osmini finala", napomenuo je trener Zagrebaša.

O Barceloni Maglajlija govori sve najbolje. Tamo je i proveo nekoliko igračkih godina.

"Barcelona ima nekolicinu odličnih igrača i velikih profesionalaca. Međutim imaju dosta oscilacija u igri, što je pogotovo bilo simptomatično za njih proteklu jesen. Sada ipak puno bolje izgledaju", istaknuo je trener Zagreba u razgovoru za Index.

"Pokušat ćemo dat sve od sebe, bit će teško, ali u svakom slučaju sve je moguće. Mislim da su šanse 60:40 u korist Španjolaca", dodao je.

Maglajlija je na koncu istaknuo kako Barcelona stvara veliku momčad kako bi se vratila u vrh, tamo gdje je bila u vrijeme kada je on igrao tamo, sredinom devedesetih.

"Španjolci pokazuju da imaju velike ambicije postati prvaci Europe. Evo dovode Šterbika, rade sve kako bi se vratili u ono društvo gdje su bili prije", za kraj je rekao trener Zagrebaša.

Pročitajte više