Maglica napušta Hajduk

Foto: Hina

 ANTON MAGLICA oprostio se od Hajduka i odlazi s Poljuda. Iako još nije službeno potvrđeno, čini se da će karijeru nastaviti na Cipru gdje su se mediji već raspisali o njegovom dolasku.

Maglica je ove jeseni bio u nemilosti trenera Damira Burića koji ga je držao na klupi čak i kada nije imao drugog napadača na raspolaganju, a mladom ofenzivcu dosadilo je čekati priliku.

"Ostvario sam dječački san, a sada krećem s novom stranicom svog života. Hvala vam što ste bili uz mene", poručio je Maglica.

U dresu Hajduka Maglica je nastupio u 115 utakmica, 79 ih je igrao od prve minute, a zabio je 34 pogotka i skupio 18 asistencija.


Protekle jeseni nezadovoljan statusom već je najavljivao mogući odlazak, ali istupom u medijima samo je dodatno naljutio trenera Burića koji mu je u studenom poručio da se pokaže "na terenu, a ne u novinama". Skromna minutaža ipak mu nije dala puno prostora za dokazivanje.

Maglica će karijeru nastaviti u Apollonu Limasol, s kojim je već dogovorio uvjete ugovora na 18 mjeseci.

Hajduk je navodno već pronašao dodatnu opciju umjesto Maglice. Nicolas Leandro Velez, 25-godišnji Argentinac, stiže iz Indije gdje je polusezonu proveo u dresu North East Uniteda zabivši 5 golova u 14 utakmica. 

Pročitajte više