Maguire: Pričao sam s Beckhamom nakon loše utakmice. Pokazao je klasu

Foto: EPA

ENGLESKA nogometna reprezentacija gazi prema plasmanu na Europsko prvenstvo. U utorak igra protiv Italije te može stvoriti veliku prednost pobjedom nad najvećim rivalom u skupini. Englezi imaju 13 bodova, dok Talijani, Ukrajinci i Makedonci imaju po sedam.

Uoči početka kvalifikacijskog ciklusa za engleske je medije govorio Harry Maguire, koji je u prošloj utakmici za Englesku doživio blamažu. Ušao je s klupe i protiv Škotske zabio autogol, zbog čega su ga kritizirali mnogi mediji i navijači. On je rekao da ga je tješio David Beckham, nekadašnji kapetan engleske reprezentacije.

"Pričao sam s Davidom Beckhamom nakon utakmice sa Škotskom. Kontaktirao me i mislim da je to bilo vrlo lijepo od njega. Taj razgovor s njim mi je značio sve. Cijelu karijeru sam se ugledavao na Beckhama kao na uzor. Pokazao je kolika je klasa kad mi je poslao poruku. Bilo je dirljivo", rekao je Maguire.

Irska i UK dobili Euro 2028., Maguire jedva čeka

"Jedva čekam Europsko prvenstvo 2028. godine. Nadam se da ću biti u reprezentaciji. Sigurno je da ću biti na turniru. Možda ću biti na tribinama, piti pivo i gledati utakmicu, možda ću biti na terenu i pomagati suigračima. Nekako ću već pridonijeti", rekao je Maguire.

 

Pročitajte više