Mahrez progovorio o bojkotu i propalom transferu u Manchester: "Leicester je uvijek znao gdje sam"

Foto: Getty Images/Guliver Image

RIYAD MAHREZ je posljednjeg dana prijelaznog roka bio na korak do Manchester Cityja, ali Leicester je navodno odbio dvije ponude tražeći više od 100 milijuna eura.


Alžirac je ipak ostao među Lisicama, ali od kraja prijelaznog roka desetak dana nije se pojavljivao na treninzima. Britanski mediji pokrenuli su potragu i javljali da ga klub ne može pronaći te da je Mahrez u bojkotu zbog još jednog propalog transfera. No on se u subotu vratio na teren u utakmici protiv nesuđenog poslodavca. Manchester City je slavio 5:1, a Mahrez napokon progovorio o cijeloj situaciji.

"Proteklih deset dana mnogi ljudi, koje smatram prijateljima, govorili su o meni, o stvarima o kojima ništa ne znaju. Želio bih razjasniti da su sve te pretpostavke o mom izbivanju potpuna neistina. Leicester City je cijelo vrijeme znao gdje sam i što mislim. Bio sam dio momčadi koja je postigla velike uspjehe, od promocije u prvu ligu do osvajanja naslova.
 
Moj cilj je uvijek bio isti, uvijek sam davao 100 posto kada igram za klub, navijače i svoje suigrače. Ti ciljevi su isti i danas i za budućnost. Kada me pitaju da budem dio ekipe, budite sigurni da ću nastaviti davati sve od sebe", poručio je Mahrez.

Trener Leicestera Claude Puel također je komentirao Mahrezov navodni bojkot i povratak u momčad.

"Mislim da je od početka situacije bilo teško nositi se s tim, ali cijelo vrijeme bili smo ujedinjeni oko Riyada. To je najvažnije. Ponekad igrači pogriješe. Nije mu to bio prvi put, pogriješio je. Najvažnije je da gledamo prema naprijed. On je fantastičan igrač za klub, momčad i navijače. Zadovoljstvo je gledati ga. Važno je da nastavimo zajedno", zaključio je Puel tu priču.
 
"Sve će ostati unutar kluba, između mene, kluba, Riyada i igrača. Najvažnije je da se vratio brzo i s dobrim stavom. Njegov povratak je dobra stvar za nas. Sada se moramo fokusirati na nogomet. Svi igrači su ga dočekali pozitivno. Situacija je bila teška i za njega i za sve. Važno je bilo smireno pristupiti situaciji i zajedno se vratiti na teren, braniti boje kluba", dodao je.

"Poraz od Manchester Cityja je za nas veliko razočaranje, ali ne igramo protiv toliko velike momčadi svakog tjedna. Važno je da se pripremimo za sljedeće izazove."
 
 

 

Pročitajte više