Majer: Kanadski izbornik se malo zeznuo

Foto: Profimedia

LOVRO MAJER zabio je posljednji gol za pobjedu Hrvatske nad Kanadom 4:1 na Svjetskom prvenstvu u Kataru. "Napravili smo nevjerojatan povratak. Pokazali smo karakter, kvalitetu, zašto imamo tako velika očekivanja. Možemo biti ponosni i sretni", rekao je Majer.

On je u sudačkoj nadoknadi iz kontranapada potvrdio pobjedu kojom je Hrvatska skočila na prvo mjesto. "Prvi gol uz veliku pobjedu, presretan sam zbog toga. Idemo dalje, čeka nas Belgija. Vjerujemo da će sve biti dobro ako ponovimo ovakvu utakmicu."

Hrvatskoj je za prolazak dalje dovoljan remi u zadnjem kolu. "Nema kalkulacija iako smo u dobroj situaciji. Belgija možda u prve dvije utakmice nije pokazala ono što se od nje očekuje, ali to ništa ne znači, morat ćemo opet biti pravi kao i u ovoj utakmici. Ništa još nije gotovo."

Kanadski izbornik John Herdman prije dvoboja rekao je da će sje*ati Hrvatsku. Je li to Majera i društvo dodatno motiviralo? "Jest. Mi smo profesionalci i nije baš da se palimo na takve izjave. Ako je to njegov način da motivira svoju momčad, svaka mu čast, ali mislim da se malo zeznuo."

Pročitajte više