Majer: Pobijedili smo najbolju momčad na svijetu

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Rennesa pobijedili su Paris Saint-Germain 1:0 u utakmici 19. kola francuskog prvenstva i tako stigli do devete uzastopne pobjede na svom Roazhon Parku. Lovro Majer odigrao je 89 minuta te utakmice te je bio jedan od najboljih igrača na travnjaku.

Hrvatski reprezentativac bio je i blizu gola kada je u 58. minuti odlično pucao s ruba kaznenog prostora, ali je Gianluigi Donnarumma obranio. Pobjeda Rennesa, izborena golom Hamarija Traorea u 65. minuti, pokvarila je jubilej Kyliana Mbappea. Igrao je svoju 200. utakmicu u francuskom prvenstvu. Dosad je u Ligue 1 zabio 148 golova.

"Zaslužili smo pobjedu"

"Nije bilo lako, ali sretni smo zbog pobjede. PSG ima najbolju momčad na svijetu i želite li protiv nje pobijediti, morate biti usredotočeni do samog kraja susreta. Mi smo to bili i zaslužili smo tri boda", rekao je Majer nakon utakmice i dodao:

"Osjećao sam se dobro. Bilo je teško, puno sam pretrčao, ali trčali su i drugi igrači. Velika utakmica. Nastavimo li ovako igrati, siguran sam da ćemo imati sjajnu sezonu."

Pročitajte više