zanimljivosti sport

Majka troje djece Floyda Mayweathera pronađena mrtva. Zbog nje je bio u zatvoru

Foto: Getty Images, Twitter

JOSIE HARRIS, majka troje djece Floyda Mayweathera, pronađena je mrtva u automobilu ispred svoje kuće u gradiću Valenciji u Sjedinjenim Američkim Državama, piše TMZ.

Policija njen slučaj nije okarakterizirala kao sumnjiv, a tim za istragu o samoubojstvima izašao je na teren. Josie i Mayweather imali su buran odnos. Poznati američki boksač je zbog napada na nju, kad ju je ozlijedio, osuđen za nasilje u obitelji 2010. godine i tada je odslužio dva mjeseca zatvora.

Ona je tvrdila da je zlostavljana u šest različitih prilika, ali je slučaj zbog kojeg je osuđen na zatvorsku kaznu bio posebno strašan. 

Mayweather je u njen dom u Vegasu došao dok je spavala, povukao je za kosu, a zatim pretukao pred djecom. Branio se i demantirao optužbe te tvrdio da je njegova bivša supruga bila nadrogirana.

"Jesam li obuzdao ženu koja je bila na drogama? Da, jesam. Dakle, ako kažu da je to nasilje u obitelji, znate što? Kriv sam. Kriv sam što sam nekoga ograničio", branio se najbogatiji sportaš na svijetu prema Forbesu. 

Josie je na taj intervju reagirala tužbom u kojoj je tražila 20 milijuna dolara za klevetu, a sudski spor nije završio do danas. Mayweather i Josie Harris bili su u vezi od 1995. do 2010. godine i u tom periodu dobili su troje djece - Korauna, Jirahu i Ziona. 

Kamere su svojevremeno i snimile kako Josie izvode iz kuće na nosilima nakon što ju je poznati boksač pretukao. 

Pročitajte više