TRANSFERI

Maldini uhvaćen kako na Ibizi pregovara s igračem Reala

Foto: El Chiringuito

MILAN je odlučio i ne odustaje od svog nauma. Barem jedno ljetno pojačanje mora biti iz Real Madrida.

Prethodnih dana direktori Milana Gazidis, Maldini i Boban boravili su u Madridu gdje su s Florentinom Perezom i njegovim suradnicima pregovarali o prelasku nekih Realovih igrača na San Siro.

Spominjala su se razna imena; Isco, Ceballos, Kovačić, Vinicius Junior, Borja Mayoral, Lucas Vazquez, a od danas se zna da su Rossoneri zagrijani i za Thea Hernandeza.

Lijevi bek Reala za kojeg se otimala i Barcelona jedina je meta Milana na toj poziciji

Milanov direktor Paolo Maldini danas je uhvaćen na djelu kako una Ibizi pregovara s Hernandezom. Vjerojatno najbolji lijevi bek svih vremena uvjeravao je lijevog beka Reala da se preseli u Milano. Uhvatili su ih španjolski novinari televizije El Chiringuito.

Riječ je o francuskom braniču koji ima 21 godinu i ugovor s Realom do 2023. godine. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Real Sociedadu. Igrao je prilično dobro u baskijskom klubu i vratio se u nekadašnju formu kada su Real i Barcelona vodili pravu bitku oko njega, dok je kao posuđen igrač Atletica igrao u Alavesu.

Zidane ga otjerao na posudbu pa doveo pojačanje i potpuno ga otpisao

Međutim, Zinedine Zidane ga baš i ne cijeni, pružao mu je šanse na kapaljku i otjerao ga je na posudbu u San Sebastian. Dovođenjem Ferlanda Mendyja kao konkurencije Marcelu, čini se da ga Francuz ne vidi u ozbiljnim planovima za budućnost i nova posudba je najvjerojatniji ishod.

Tu je u priču uskočio Maldini iz Milana i dobio zeleno svjetlo Kraljevskog kluba da posudi Hernandeza uz opciju da ga otkupi narednog ljeta za oko 20 milijuna eura. Legendi Rossonera ostalo je još uvjeriti Hernandeza, što je upravo danas radio na Ibizi gdje su fotografirani u jednom restoranu.

Milan na lijevom boku ima neuvjerljivog Ricarda Rodrigueza i ništa boljeg Diega Laxalta i odlučeno je da se mora dovesti pojačanje na toj poziciji. Spominjali su se Mario Rui iz Napolija i Luca Pellegrini iz Rome, Ševčenko im je preporučio mladog Mikolenka iz kijevskog Dinama, a novi trener Milana Marco Giampaolo bi najradije svog pulena Murrua iz Sampdorije.

Međutim, Maldini i Boban su odlučili da je jedina meta - Theo Hernandez.

Milan ovo ljeto neće previše trošiti, mogu dobiti eventualno dva igrača Reala na posudbu, Kovačić nije opcija, kao ni Isco

Rossoneri ovoga ljeta neće previše trošiti zbog problema s financijskim fair-playom i dogovorom s UEFA-om pa zato gledaju što mogu uzeti na posudbu iz Reala.

Isco je prilično nemoguća misija jer košta oko 80 milijuna eura i Real ga ne želi posuđivati. Vinicius i Mateo Kovačić su također nerealne mete, Lucas Vazquez bi mogao ostati u Zidaneovim planovima, tako da bi Milan, osim Hernandeza, eventualno mogao dobiti veznjaka Ceballosa i napadača Mayorala.

Pročitajte više