Maleni Modrić se preplašio Air Ronalda i postao predmet sprdnje Realovaca

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ nakon tri tjedna prisilne pauze zbog ozljede mišića, očekuje se u sastavu Reala u sutrašnjoj utakmici 22. kola La Lige.

Vodeći Real od 20.45 gostuje kod uvjerljivo posljednjeplasirane Osasune, a "zvijezda" zadnjeg liderovog treninga prije odlaska bio je željno očekivani povratnik na teren. 
 
Modrić vježba zadnjih osam dana, ali tek sada je krenuo punim intenzitetom, a jednako snažna bila je i zafrkancija suigrača na njegov račun nakon što je na treningu upropastio izrugivanje kojem su bili izvrgnuti Cristiano Ronaldo i Marcelo.
 
Oni su bili u krugu za vrijeme trajanja "ševe" i nikako nisu mogli prekinuti dodavanje suigrača preko njih, koji su ih majstorski preskakali glavometom.
 
Ali, kada je došao red na Modrića da odigra glavom i u sredini zadrži spomenuti dvojac, on se preplašio 11 centimetara višeg, ali i daleko skočnijeg Ronalda, te samo ustuknuo. Portugalac je ovo naravno iskoristio i uzeo mu loptu, na što su ostali suigrači stali smijati se "malenom" Modriću, koji nije mogao ući u zračni duel s Ronaldom.

Pročitajte više