Juranović poslao poklon Maloči: "Za najboljeg kapetana. Hvala ti na svemu"

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

STOPER Gorice Mario Maloča (34) na Instagramu se pohvalio poklonom koji mu je poslao desni bočni hrvatske reprezentacije Josip Juranović (28). Riječ je o dresu koji je Juranović nosio u pobjedi Hrvatske nad Egiptom (4:2) u finalu prijateljskog ACUD kupa odigranog u Kairu.

Uz potpis, Juranović je na dres napisao: "Za najboljeg kapetana. Hvala ti na svemu. P. S., bitan je broj." Juranović kaže da je broj bitan zato što je Maločin period u Hajduku, u kojem je bio kapetan, od 2008. do 2015. obilježio upravo njegov broj 22 na dresu. Maloča je napisao: "Jurki, puno hvala."

Obojica su igrala za Hajduk

Maloča se ove sezone vratio u SuperSport HNL te je dosad za Goricu upisao 25 nastupa u prvenstvu i dva u SuperSport Hrvatskom kupu. Prema podacima Transfermarkta, u karijeri je upisao 212 nastupa za prvi sastav Hajduka, a igrao je i u Kamen Ingradu, Lechiji iz Gdanjska i Greuther Fürthu.

Juranović je 2015. iz Dubrave otišao u Hajduk. U splitskom klubu proveo je pet godina odigravši 165 utakmica. Također je nosio dresove varšavske Legije i Celtica, a od 2023. je u Union Berlinu. Ima 36 nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

Pročitajte više