Mamić: Ako ne prođemo Neftchi, to će biti moj kraj

ZDRAVKO MAMIĆ prokomentirao je suparnika u 2. pretkolu Lige prvaka. Smatra kako ždrijeb ni u kojem slučaju nije pomazio Dinamo. Ističe kako je riječ o vrlo zahtjevnom protivniku, ali kako je Dinamov ovosezonski cilj u Europi poznat.

> Dinamu mina koju je htio izbjeći: Naftaši gazde koji je križanac Mamića i Tončija Vrdoljaka

> Jurčić: Protiv Neftchija ćemo se morati više potruditi, ali naš cilj je i dalje Liga prvaka

> Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka protiv prvaka Azerbajdžana!

"Kad sam dobio poruku na mobitel da smo izvukli Neftchi, stresao sam se i uhvatila me jeza pristjetivši se teške utakmice protiv Khazara. Zasada nemam puno informacija o klubu, ali znam da se u Azerbajdanu jako puno ulaže u nogomet i da se veliki novci vrte oko njega", rekao je Zdravko Mamić.

"Ne, mislim da nije presudno što je prva utakmica u Maksimiru. Pitanje je samo jesu li oni i koliko su jaki. U svakom slučaju radi se o vrlo neugodnom protivniku, ali kako ćemo proći u Ligu prvaka ako ćemo se bojati klubova iz 2. prettkola. Neće biti kraj svijeta ako se Dinamo ne plasira u Ligu prvaka ove godine, ali ako Dinamo ne prođe Neftchi to će sigurno onda biti kraj mene,

Na koncu je prokomentirao i mogući dolazak Emira Spahića na Maksimir.

"Dok je trajala sjednica IO HNS-a dobio sam nekoliko poziva s brojeva vezanih uz Spahića. Nažalost nisam mogao odgovoriti na njih, ali ću to napraviti u sljedećih sat vremena i vidjeti kako se stvari razvijaju i jesu li se neke stvari riješile. Spahić želi doći u Dinamo, a ako sve riješi s Montpelliereom i postane slobodan igrač, može se reći kako je Spahić novi igrač Dinama."

Pročitajte više