Mamić htio ispraviti Dinamov gaf: "Bio sam u rudniku gdje mu radi otac, ali..."

Foto: Hina

NE STIŠAVA se priča oko Ajdina Hasića, 17-godišnjeg nogometaša koji je pod još nerazjašnjenim uvjetima napustio Dinamo.

Iz hrvatskog prvaka kažu da ih je obitelj Hasić prevarila jer je navodno dobila dva ugovora, onaj o raskidu i novi ugovor, a potpisala samo ugovor o raskidu čime je Ajdin postao slobodan igrač. 

Obitelj tvrdi da iz Dinama lažu, da klub nije oštećen i da je pustio Hasića. Oni tvrde da ga je odlučio vratiti navodno tek kada je interes za njega pokazao Real.

Zdravko Mamić, Dinamov savjetnik koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba, pokušao je vratiti Hasića. Iz Međugorja, gdje je pronašao spas od hrvatskog pravosuđa, otputovao je u Banoviće kako bi stupio u kontakt s obitelji Hasić. Vratio se neobavljena posla.

"Istina je da sam bio u Banovićima. Otišao sam do rudnika u kojem radi Ajdinov otac. Ljudi su me sjajno dočekali ispred rudnika, kontaktirali su oca, javio se i kazao mi da će doći na razgovor. Međutim, nakon deset minuta je nazvao kazavši da mu je odvjetnik Radić zabranio bilo kakvu komunikaciju sa mnom. Očito se radi o klasičnoj prijevari. Dinamo je u najboljoj vjeri postupao gospodski, naravno da je ispao naivan, ali ovo je zaista prava prijevara", rekao je Mamić za Sportske novosti.

Pročitajte više