Mamić i Štimac - dvije osobe, jedan um

IAKO se nalaze na čelu suparničkih klubova Zdravko Mamić i Igor Štimac imaju skoro iste stavove, piše Večernji list čiji je novinar i napisao da bi se moglo zaključiti " da je na čelu Dinama i Hajduka jedan te isti čovjek".

Naime, u Večernjem su naveli neke izjave i Štimca i Mamića, prema kojima se vidi da su izrekli iste stvari samo na drugačiji način.

Osim toga i jedan i drugi rijetko će priznati pogreške, na kritike će odgovoriti čak i prijetnjama. Oba žele biti slavni i moćni, te da bi to postigli, javnosti pričaju iste priče, piše Večernji.

Tako, primjerice Mamić kaže da sa Štimcem nije u ratu te da svatko želi najbolje svom klubu, dok Štimac kaže da nema zašto biti u ratu s Mamićem, da mu je on samo sportski suparnik.

Oba također tvrde da oni nisu glavni u svojim klubovima, već da su to direktori Dinama i Hajduka, Barišić odnosno Grgić. Iako je cjelokupnoj javnosti jasno da upravo oni ti koji odlučuju u Dinamu odnosno Hajduku.

Dok Mamić najavljuje kako će velik dio momčadi u budućnosti činiti igrači Dinamove Omladinske škole, tako i Štimac najavljuje jačanje hajdukove Omladinske škole.

To su samo neke njihove izjave iz kojih se vidi da su Štimac i Mamić vrlo slični, iako se trude biti jako različiti jedan od drugog.

Pročitajte više