Mamić: Kad izađe na tržište, kupit ću Hajduk

ZDRAVKO MAMIĆ izdržao je trinaest dana "silenzia" kojeg je nametnuo sam sebi. Tako se preko bivšeg glasnogovornika Dinama Ade Kožula ipak obratio novinarima rekavši kako neće ometati transfer Kranjčara u bilo koji klub, te kako će, kad izađe na tržište, dati ponudu za kupovinu Hajduka.

“Nećemo ometati transfer Nike Kranjčara u bilo koji klub, pa tako ni u Hajduk, no s Hajdukom naš izvršni direktor ima druge planove. Naime, kad Hajduk izađe na tržište, Zdravko Mamić će dati ponudu za kupovinu splitskog kluba. Mamić vjeruje da je to jedini način da se Hajduk sredi i počne poslovati pozitivno." - prenosi Sportnet izjavu Ade Kožula, Dinamovog glasnovornika u ostavci, danas Barišićevog i Mamićevog savjetnika.

Mamić je dodao kako bi Hajdukovci bolje igrali kad bi bili u njegovim rukama.

Mamić zaista je dugo izdržao u medijskoj tišini, punih trinaest dana, a bez njegovih "lucidnih" izjava medijski prostor posvećen hrvatskom nogometu nije bio isti.

Spašavaju ga još Igor Štimac i Ćiro Blažević koji su ponudili vlastite novce kako bi Niku Kranjčara doveli u Hajduk odnosno Varteks.

Pročitajte više