Mamić: Kranjčar je na transfer listi, više nikad neće igrati u Dinamu!

ČINI se da se saga o Niki Kranjčaru i Dinamu ubrzano bliži kraju. Naime, nakon što je mladi kapetan "Plavih" odbio potpisati revidirani ugovor te postavio vlastite uvjete, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić napravio je rez – stavio je Kranjčara na transfer listu.

"Kranjčar je od danas na transfer listi, više nikad neće igrati u Dinamu! Predrag Naletilić ima za njega klub u Italiji, koji nudi 1,500,000 eura, ja imam također jedan klub na europskom istoku koji je spreman platiti također toliko, pa neka ide." – izjavio je Mamić u nedjelju navečer za Jutarnji list.

Niko Kranjčar je navodno kao uvjet za svoj potpis na smanjeni ugovor postavio zahtjev o smanjenju odštete, ali Mamić nije želio ni čuti za to, a kao razloge za konačni oproštaj s Kranjčarom naveo je slabe rezultate.

"Na 28, što prvenstvenih što europskih ili kup utakmica, zabio je samo jedan gol. On i njegova "škvadra" dvaput su bili u Splitu i dvaput su poraženi od Hajduka. Sedmi su na tablici, u Europi nisu uspjeli, a vi cmizdrite nad 24,000 eura koje smo mu htjeli odrezati od godišnjih primanja." – kazao je Mamić, pa dodao kako je Kranjčar jedini igrač koji je u Dinamu u tri godine zaradio pola milijuna eura.

"On je jedan od rijetkih igrača koji će s klubom podijeliti transfer pri odlasku u inozemstvo. Ne znate da sam ja iz njegovog ugovora izbrisao klauzulu da mora vratiti sve što je u njega uloženo i tako sam Dinamu izbio iz džepa 300,000 eura" – ogorčeno je zaključio glavni operativac Dinama.

Odlaskom Nike Kranjčara iz Dinama moglo bi se otvoriti mjesto playmakera za mladog reprezentativca Luku Modrića, koji je trenutno na posudbi u zaprešićkom Interu.

Pročitajte više