HRVATSKI KUP

Mamić nakon Rudeša: Teren je bio nemoguć za igru. Burton kaže da to nikad nije vidio

Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO je s 2:0 pobijedio Rudeš na gostovanju i prošao u četvrtfinale hrvatskog Kupa golovima Hajrovića i Perića. Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener Dinama Zoran Mamić.

"Bila je ovo teška utakmica, na ovakvom terenu se nije moglo igrati brzo ni kombinatorno. Recimo da je ovo bila karakterna utakmica i s te strane sam zadovoljan", rekao je Zoran Mamić pa dodao:

"Teren je bio nemoguć za igru, ali njim je više odgovarao jer su se branili. Srećom nema ozljeda, to je najbitnije, bitno da smo prošli. Želimo završiti sezonu kako treba. Robbie Burton je odigrao jako dobru utakmicu, smijali smo se prije utakmice kad je rekao da ovo na čemu igramo još nije vidio, znamo kakvi su tereni tamo odakle je on došao."

Lešković se vratio, Šaranić debitirao

Dvadeset minuta u ovom susretu dobio je Marko Lešković koji se vratio nakon što ga 15 mjeseci nije bilo u kadru službene utakmice zbog ozljede, a debitirao je i junior Ivan Šaranić.

"Je, da, svima smo dali priliku. Šaranić je svojim igrama i golovima za juniore zaslužio da ga nagradimo na kraju sezone. Htio sam i Mišiću dati neke minute, ali nismo uspjeli, možda protiv Varaždina bude prilike ovisno o situaciji", rekao je Mamić pa komentirao priče o tome da je Dinamo zainteresiran za dovođenje Antonija Mirka Čolaka iz PAOK-a:

"Nema nikakve veze ni s čim, nitko iz Dinama niti je zvao, niti je razgovarao. Uopće nije tema", zaključio je Mamić. 

 

 

 

Pročitajte više