HNL

Mamić: Naravno da nije ugodno izgubiti

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

DINAMO je ove godine odigrao pet utakmicu u HNL-u i izgubio čak dvije, a sutra ga od 17:05 očekuje nova utakmica. Momčad Zorana Mamića gostuje kod Istre 1961 na Aldo Drosini.

Trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić najavio je okršaj s Istrom koji Dinamo čeka nakon šokantnog poraza od Šibenika i pobjede protiv Lokomotive.

"Kad izgubite utakmicu, naravno da nije ugodno. Nitko ne voli izgubiti, pa ni ja. Ali to je dio našeg posla. Na sreću, kod nas koji smo u Dinamu to nije tako često pa zato izazove nekakvu buru i ambijent. Momčad je, siguran sam, svjesna situacije, da nam je svaka utakmica bitna. Vjerujem da će u nedjelju biti na dobrom nivou, nastaviti ovo što smo počeli protiv Lokomotive, odigrati dobru utakmicu i pobijediti", rekao je Mamić pa dodao:

"Rezultat Istre ne prati igru. Pogledajte samo posljednje dvije utakmice, pogotovo onu u Osijeku nisu zaslužili izgubiti. Čak bih se usudio reći da su u Osijeku u drugom poluvremenu bili blizu iznenađenju. U Splitu su u drugom poluvremenu isto igrali prilično dobro. Radi se o momčadi koja može napraviti probleme svakome, pa tako i nama. Bez obzira na prošlost i zadnje dvije teške utakmice za nas u Puli, moramo biti puno, puno bolji nego tad i u zadnje dvije utakmice da bismo tu utakmicu dobili."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više