SP U RUKOMETU

Mamić o kaosu na klupi: Nije se znalo tko ulazi, a tko izlazi

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA rukometna reprezentacija u ključnom dvoboju za četvrtfinale SP-a izgubila je od Argentine 23:19 i na rubu je ispadanja sa SP-a.

Hrvatski rukometaši jedva su od šoka pronalazili riječi nakon poraza, a slično je govorio i Marko Mamić.

"Ukratko? Oni su bili bolji, mi lošiji. U napadu nismo bili dobri, bili smo statični, a u obrani onda nije lako stalno raditi, rekao bih da smo primili samo 22 gola. Kad primiš 22 gola i izgubiš, ne možeš reći da si odigrao lošu obranu. U napadu je bila problem neka neorganiziranost, dosta čudnih izmjena, netko uđe pa izađe, dosta je to kaotično izgledalo", rekao je Mamić za RTL pa nastavio o susretu protiv Danske:

"Idemo dalje, nismo ispali, ne znam koje su kalkulacije, ali nam je ostala utakmica protiv Danske u kojoj se idemo potući kao da nam je zadnja pa ćemo vidjeti", rekao je.

Hrvatska mora pobijediti Dansku u zadnjem kolu, a Argentina mora izgubiti od Katara. U tom slučaju Hrvatska će izboriti četvrtfinale.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više