Mamić: Odlazim iz Dinama, pozvat ću Zajeca da preuzme klub

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić unatoč bezbroj obećanja o "silenziu" ne prestaje ispitivati javno mnijenje bombastičnim izjavama. Tako je u srijedu ustvrdio da će, zajedno s predsjednikom kluba Mirkom Barišićem, uskoro napustiti klub te ga prepustiti, ni manje ni više nego – Velimiru Zajecu, čovjeku kojeg je svojevremeno potjerao iz kluba.

Mamić je u razgovoru za Sportske novosti potvrdio svoju namjeru o napuštanju kluba, ustvrdivši da će se to dogoditi "brže nego što se pretpostavlja", pa dodao kako će s njim "u paketu" otići i Mirko Barišić.

"Mi smo sve radili u paketu, vjerojatno ćemo i otići u paketu. Istina, nisam ga još obavijestio, ali predsjednik i ja smo prst i nokat, sve odluke smo donosili zajednički." -  kazao je Mamić, pa dodao kako ovih dana namjerava pozvati Velimira Zajeca i pozvati ga da se vrati u klub.

"Zeko i ja smo imali mali nesporazum, za koji smo podjednako krivi, jer on je svašta "lajao" po novinama, a ja sam vratio istom mjerom. Međutim, Zekina je veličina u tome da nikada, ali baš nikada, nije jednu ružnu riječ rekao o Dinamu. Skidam mu kapu do poda i prostrt ću mu crveni tepih, samo da se vrati u Dinamo." - tvrdi glavni operativac Dinama.

Na novinarski upit zbog čega se odlučio na odlazak, Mamić je odgovorio: "Zato jer je moj imidž loš, nepopularan sam i za publiku ću uvijek ostati smeće. Zapamtite, čak i da uvedem Dinamou Ligu prvaka, za publiku ću uvijek biti smeće. Tako su me sustavno slikali mediji i takva slika o meni živi među ljudima."

Pročitajte više