Mamić kritizirao Soudanija: To je neoprostivo

Foto: Hina

ZORAN MAMIĆ nije bio posve zadovoljan nakon pobjede Dinama u Kranjčevićevoj. Trener Modrih čestitao je igračima na pobjedi koju su izvojevali na vrlo teškom terenu, ali nije bio sretan zbog problema s realizacijom, kao i s ponašanjem Hilala Soudanija.

Naime, Alžirac se malo zaigrao pa je izgubio loptu u svojoj polovici, a Zagreb je u nastavku akcije uspio zabiti pogodak.

"To je neoprostivo! Šansa se uvijek može promašiti i to je manji problem, ali ovo je ozbiljan posao i takve stvari se ne smiju događati", poručio je Mamić.

Dinamo ima problem s realizacijom

Pobjeda protiv Zagreba došla je kao sjajna uvertira za ono što Mamićevu momčad čeka u idućem kolu. Veliki derbi s Rijekom. Međutim, Mamić je svjestan kako do tog okršaja mora riješiti jedan gorući problem.

"Na početku smo solidno krenuli i kombinirali, ali nismo realizirali prilike što nam se često događa u zadnje vrijeme. Zadnje dvije utakmice smo imali desetak prilika jedan na jedan tako da ćemo na tome morati poraditi", rekao je.

"Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće. Nama je ovo već druga utakmica zaredom u ovakvim uvjetima i nadam se da toga više neće biti. Čestitke momčadi na pobjedi na izuzetno teškom terenu. Bili smo u zaostatku, u drugom poluvremenu je momčad jako dobro reagirala i vratili se što je bilo još teže na ovakvom terenu i velike čestitke momčadi", zaključio je Mamić.

 

Pročitajte više