Mamić napustio proslavu i avionom krenuo po Vidu!

ZDRAVKO MAMIĆ otvorio je novi trening kompleks koji okružuje Dinamov stadion, ali nije ostao na proslavi. Od novinara se oprostio ekskluzivom: "Moram ići, žurim na avion za Leverkusen. Ako Bog da, vraćam se s Domagojem Vidom."

Pojačanje uže obrane Dinamov je ključni posao ovog ljeta. Nakon što je postalo jasno da koketiranje Josipa Šimunića s domovinom neće prerasti u vezu te da je odšteta za Emira Spahića velik zalogaj, Vida je postao prva Mamićeva opcija. Bivši Osječanin i reprezentativac razmatra opciju posudbe, ljudi bliski Maksimiru sugeriraju mu povratak kući, makar je Dinamo prijašnjih godina odbio više puta.

U Vidi bi Dinamo dobio polivalentnog igrača, koji osim stoperske pozicije može pokriti i desnog beka, ček i zadnjeg veznog. Mamić je odlučan, a vidjet ćemo je li to dovoljno da se iz Njemačke vrati s novim pojačanjem...

Vida je nedavno rekao da nikada nije bio hladan na Dinamo, ali ne zna puno o pregovorima klubova. Zna samo da će 19. lipnja mora javiti na prozivku u klub...

Njegov menadžer Ivan Cvjetković svakao je upućeniji, a time i zaposleniji... Zamolio je da ga zovnemo kasnije u tijeku dana.

Pročitajte više