Mamić pobjegao, a Barišić prijeti kaznama: "Navijači, oprostite nam"

SRAMOTNOM predstavom Dinamo se na jedvite jade provukao u treće pretkolo Lige prvaka. Modrima je malo nedostajalo da nakon visoke pobjede od 5:1 ispadnu iz Europe. Velimir Zajec je bio toliko siguran u prolazak da je otišao u Tiranu gledati protivnika u sljedećoj rundi, a to vrijeme njegovi su igrači hodali po rubu ispadanja. Srećom, momčad koju je vodio pomoćnik Sreten Ćuk primila je samo tri gola i tako se provukla u sljedeće kolo gdje je čeka Sheriff.

"Koper je pokazao veći motiv, ali mi smo preživjeli. Već je bilo ovakvih utakmica, jedna upravo na ovom terenu koji nam očito ne leži. Željeli smo ovu utakmicu odraditi profesionalno, ali smo upali u crno razdoblje i iz toga se teško izvući. Nisam se uplašio kod 3:0, katastrofa je smrt, a ne ispadanje. Mi smo ovdje došli pobijediti, a ne čuvati vodstvo, a Kopranima su događaji na terenu išli na ruku. Preuzimam dio krivice na sebe, da je Zajec bio ovdje ne vjerojatno se ne bi ovo dogodilo. Barem ćemo Sheriff shvatiti ozbiljno", rekao je Ćuk.

Drugi Zajecov pomoćnik Marko Mlinarić bio je vidno uznemiren porazom.

"Ovo je strašno, mislim da se nikad neću samostalno baviti trenerskim poslom. Na kraju me bilo jako strah da ćemo ispasti. Ne znam što sad reći, vjerojatno je problem bio u glavama", rekao je Mlinarić.

Zdravko Mamić u svom je stilu napustio stadion deset minuta prije kraja jer nije više imao snage gledati za razliku od Mirka Barišića koji je do sve izdržao do kraja.

"Jedino što vrijedi je to što smo prošli dalje. Ispričavam se svim navijačima Dinama jer je ovo bilo teško gledati. Bit će sigurno sankcija nakon ovoga", rekao je predsjednik Dinama.

Pročitajte više