Mamić pobjesnio: Kreten i udbaš Šiber je gori od Slobe Miloševića

BIJES Zdravka Mamića na vlastitoj koži je osjetio politički analitičar Ivan Šiber i to zbog sinoćnje izjave kako mu nije jasno zašto se toliko priča o financiranju predsjedničkih kampanja, dok se s druge strane ogromni novci troše u propali projekt Dinama.

Mamić mu je žestoko uzvratio nazivajući Šibera kretenom, udbašom, komunističkim laprdalom i jebivjetrom.

"Gledao sam to na televiziji i nisam mogao vjerovati što taj kreten govori. Sreća njegova da to nisam čuo uživo jer ga ni rođena majka ne bi prepoznala... Šiber je podlo iskoristio televiziju jer se ne može pomiriti sa slobodnom Hrvatskom, crkvom i Dinamom. Laprdalo Šiberu, nađi tvrtku koja je poput Dinamo u protekle dvije godine izvezla šezdeset milijuna eura usluga."

Mamić je zatim objasnio otkud novac u Dinamu: "Dinamo funkcionira najbolje od svih naših klubova. Isplaćujemo božićnice, plaće, uskrsnice, i darove za Svetog Nikolu. Uz T-HT smo najpoželjniji poslodavac u državi. Promovirali smo naš sport i izvezli u zadnje dvije godine igrače u vrijednosti 60 milijuna eura".

"Porezna uprava nam je prošle godine bila dva puta, a 2008. devet puta, i svi zapisi su briljantno čisti. Platili smo poreza 65 milijuna eura, a stalno se govori da se Dinamu nešto daje. Od 21 milijun kuna koje dobijemo od grada 12 ide na održavanje stadiona. Komunističko laprdalo Šiber se toliko napušio magle u kumrovečkoj školi da mu se mozak izvitoperio i sad nama prodaje maglu".

Plavim salonom su odjekivali Mamićevi urlici.

"U četiri godine Dinamo je četiri puta bio prvak, odigrao 42 utakmice u Europi i dao 12 reprezentativaca, a sad šest mladih. Ovdje dnevno trenira 200 ljudi koje smo na taj način maknuli od droge i ulice. Ovdje postoji atletski klub, ženski nogometni klub, ovdje treniraju veterani Agrama, a sve to mi financiramo. Vrijeme je da se komunistička laprdala maknu od svetinje!"

"Šiberu je katolička crkva nazadna, a Dinamo problem"

Pa je Zdravko ponovo stao na branik Dinama.

"Šiber bi ugušio sport i sve što je Hrvatsko. Ne znam što mu je bilo jer to nije bila tema. Ne morate se slagati s Mamićem ili ga voljeti, ali dok god ima kapi krvi u meni ću se boriti za ovaj klub i očekujem to od svakog Dinamovca, a naših navijača ima četiri milijuna. Dinamo je simbol države i nisam vjerovao da ću ovo doživjeti u Hrvatskoj", urlao je Mamić.

Mamić tvrdi kako Šiberov napad nije zbog moguće Maminjove kandidature za gradonačelnika.

"Komunističko laprdalo je predstavnik režima koji je milijune zavio u crno. Njemu je katolička crkva nazadna, a Dinamo problem ove države. Sportaši nisu problem, problem su đabalebaroši koji su uništili ovu zemlju. Problem su Šiber i njemu slični. Radi se o klasičnoj zamjeni teza, što Šiber i njemu slični ne prijave te krađe?"

Maminjo kaže kako zna biti uglađen i lijepo govoriti, ali da u ovom slučaju mora braniti Hrvatsku.

"Propadaju države i poduzeća jedino u Dinamu cvjetaju ruže, no protivnici Hrvatske dolaze na scenu, a Mamića se podbada. Mislio sam da će nakon pada komunizma napadi na Dinamo nestati, a oni su deset puta jači! Hrvatska reprezentacija je naša najveća svetinja, sad sam bio u Dubaiju na odmoru i svi znaju Šukera, Bobana, Prosinečkog, a tko zna Šibera? Došao sam s odmora preplanuo, a vidi me kako sam sad blijed, Šiber me napravio životinjom. Iza toga je nešto gore od Slobe Miloševića."

"Tko će normalan doći na Maksimir?"

Izvršni dopredsjednik se dotaknuo i maksimirskog rugla.

"Recite vi meni, tko će normalan doći na ovaj stadion, smrzavati se i skupiti neku boleštinu? Gdje su nestale pare od ovog groblja na stadionu? Da sam ja radio stadion, napravio bih ih tri, ja sam sposoban čovjek, sve što sam dotaknuo sam pozlatio. Za ovo ruglo su krivi nesposobni pojedinci, oni koji su pokrali novac i oni koji su im pustili da kradu."

"Tuđman je trebao kastrirati Šibera"

Mamić je imao komentar i na povratak Ive Sanadera u politiku.

"Mi smo uvijek zahvaljivali onima koji su pomagali sportu iako to možda nije sportski od nas. A sportu su uvijek pomagali HDZ, Sanader i Tuđman. Tuđmana se sjetim svaki dan, a jedino mi je žao ne što nije napravio lustraciju nego kastraciju jezika Šiberu i njemu sličnima. Udbaši..", ljutio se Zdravko.

Kad se malo smirio, izvršni dopredsjednik je izvijestio o transferima igrača.

"Ne planiramo nikoga dovoditi niti prodavati tako da nema ništa nova. Za Mandžukića nema ni jedne ponude, a Tottenham i Lyon su bili poslali ponude za Lovrena, ali smo to glatko odbili. Želimo da mladi igrači ostanu, a ako se moramo rastati to će biti iz razloga da povećamo likvidnost i napravimo mjesta za novog mladog igrača", zaključio je Mamić svoj novi show.

Pročitajte više