Mamić: Reprezentacija je postala Hajdukova podružnica, Dinamo će na proljeće bljesnuti

IAKO je Zdravko Mamić proteklih dana najavljivao kako će napustiti Dinamo na "Vrućoj liniji Sportskih novosti" rekao je da ne namjerava otići jer "se nema kome predati", te da je hrvatska nogometna reprezentacija postala Hajdukova podružnica.

Na pitanje čitateljica Sportskih novosti zašto Jerko Leko nije standardan u hrvatskoj reprezentaciji Mamić je kazao kako je jedini razlog taj što je reprezentacija postala Hajdukova podružnica. "Leko je istinska žrtva" - komentirao je Mamić.

Na pitanja čitatelja o nastavku prvenstva, Mamić je odgovarao kako je siguran da će Dinamo osvojiti više bodova od Hajduka i Rijeke, no ne zna hoće li to biti dostatno za osvajanje naslova prvaka. Dodao je kako će Dinamo bljesnuti na proljeće. Budući da proljetni dio prvenstva počinje za 9 dana, pitanje je kako će to Dinamo, s obzirom na posljednje pripremne utakmice, "bljesnuti".

Jedan čitatelj pitao je Mamića kako misli da će Dinamo biti prvi i bolji od Hajduka, Dinamov dopredsjednik je kazao: "Zato što mislim da Dinamo ima bolje igrače od Hajduka. Gledam listu od 22 Hajdukova igrača, tamo ima samo 7 ozbiljnih igrača. Dinamo ih ima najmanje 15 ozbiljnih. Nije Hajduk ispred nas zato što je dobar, već zato što smo mi bili katastrofalni" - čini nam se da tješi sam sebe Mamić.

Pročitajte više