Mamić: Već smo se okrenuli Hajduku

Foto: Getty Images / Guliver Image

TRENER Dinama Zoran Mamić zadovoljan je igrom svoje momčadi i pobjedom s 3:0 protiv Osijeka u 29. kolu Prve HNL, čime je aktualno prvak pobjegao Rijeci na četiri boda.

"Čestitke momčadi koja je nakon 20-ak uvodnih minuta odigrala jako dobru utakmicu. Bilo je teško vrijeme, dosta je brzo zatoplilo i trebalo nam je neko vrijeme da dođemo na radnu temperaturu, a kada smo to uspjeli onda smo bili dobri. Pobjeda je apsolutno zaslužena i već se okrećemo prema Kupu, srijedi i Hajduku" rekao je trener nakon utakmice.
 
Mamić je posebno pohvalio jednog igrača u vlastitoj momčadi.
 
"Puno igrača je danas bilo na visokom nivou, no moram reći da je meni Paulo Machado kao srednji vezni odigrao zaista odličnu utakmicu", poručuje Mamić. 
 
Napadač Angelo Henriquez postigao je osmi gol u prvenstvu, prvi put nakon 20. studenog 2015. godine i pobjede nad Slaven Belupom 2:1.
 
"Sigurno će mu to pomoći jer napadači žive za golove i tu su najosjetljiviji. Naravno da je to dobro za njega i cijelu momčad. On se i na u treningu ponaša na top nivou, pristup i želja su mu sjajni te čak tu želju treba malo spustiti kako bi igrao jednostavnije i onda će doći i ono u čemu je najbolji – golovi", zaključuje Mamić.

Pročitajte više