Mamić želi dovesti Bišćana u Maksimir?

DONEDAVNI veznjak aktualnog prvaka Europe i bivši Dinamovac, Igor BIšćan, sljedećih će dana trenirati u Maksimiru s prijateljem i bivšim suigračem Silviom Marićem, te s ostalim igračima Dinama koji nisu otputovali put Toronta.

Igor je preko svojih prijatelja, Marića i Bosnara, zamolio da mu Dinamo omogući treniranje na Maksimiru dok mu se ne riješi status, a Marić je najavio kako će pokušati nagovoriti Bišćana da ostane u Maksimiru.

"Pokušat ću ga nagovoriti da nam se pridruži." - izjavio je Silvio Marić o svom velikom prijatelju, s kojim je proveo ljetovanje na krstarenju Jadranom.

Zdravko Mamić je, javljaju Sportske Novosti, također spomenuo Igora kako moguću akviziciju Dinama.

 "Možda naleti na mene kad ću biti izuzetno dobro raspoložen, pa se svašta može dogoditi." - kazao je Mamić.

Međutim, ovakav je razvoj situacije teško zamisliv, jer je Bišćan odbacio ponudu Bešiktaša od 1,5 milijuna eura, navodno jer mu je svota bila premala. Nova Bišćanova destinacija mogla bi biti njemački Stuttgart, a sam Igor ne želi reći više nego da će otići u neku od liga "petice".

Dinamo je nakon pobjede nad Auxerrom otputovao u Kanadu na ogled s Pršinim Rangersima, a igrači koji bi tamo tek "grijali klupu", vratili su se u Zagreb na trening.

Tako će Dinamo u Torontu biti slabiji za Zahoru, Marića, Cabreru, Eduarda, Bosnara, Chaga, Cavrića i Lončarića.
 
Prema posljednjim informacijama, Cabrera će se zbog neriješenih papira vratiti u Boliviju, dok je Zahorin transfer u Koreju sve izgledniji.

Pročitajte više