Mamić želi Hrmana i Pranjića

DOPREDSJEDNIK Dinama Zdravko Mamić nudi 250.000 eura za igrača od 28 godina. U Maksimir želi dovesti Hrmana iz Varteksa i Pranjića iz Osijeka.

Dinamu za slijedeću sezonu trebaju bar još dva igrača, izjavio je Mamić za "Jutarnji list". U Maksimiru bi sigurno želio vidjeti i Hrmana i Pranjića. Kao kaže, ima lovu i transfere je spreman isplatiti za tri minute, no ne želi isplaćivati nebulozne svote.

Za Pranjića kaže da je klasična "desetka", ali samo igrom slučaja u mladoj reprezentaciji igra na lijevom boku.

Pokušao je kontaktirati predsjednika Varteksa Davora Daraboša kako bi pitao je li Hrman još na prodaju, no Daraboš je bio na "važnim sastancima".

Nije tajna da je za Hrmana zainteresiran i klub s Poljuda. Njega je još ranije trener Zoran Vulić stavio na listu svojih želja. Čelnik varaždinskog prvoligaša prije 15 dana u Splitu je pregovarao s direktorom Hajduka Fredijem Fiorentinijem o nekim transferima, među kojima je sigurno bio i Hrman. Hajduku je problem cijena.

Otkup Hrmanova ugovora stoji oko pola milijuna eura, što si Hajduk u sadašnjoj situaciji ne može priuštiti. Međutim isto tako postoje načini da do realizacije transfera ipak dođe. Jedan od njih je da se splitski i varaždinski klub dogovore o podjeli budućeg Hrmanova transfera u inozemstvo.

Hoće li se ispuniti Mamićeva ili Vulićeva želja, ostaje vidjeti.

 

Pročitajte više