MAMIĆEV SIN PREGOVARA S INTEROM? Na odlasku su dva Dinamova igrača

Foto: Getty Images / Guliver Image

MARIO MAMIĆ, sin Zdravka Mamića, bio je u posjetu Milanu gdje je pregovarao s čelnicima Intera oko transfera Filipa Benkovića i Davida Čoline. Spomenutu informaciju objavio je dobro upućeni talijanski novinar Alfred Pedulla.
 
Mario je među optuženima za zločinačko udruživanje kojim su, prema USKOK-ovoj optužnici, Zdravko, Zoran Mamić i on uz pomoć suradnika iz Dinama izvukli najmanje 144 milijuna kuna.
 
Također, ranije je zastupao nekoliko Dinamovih nogometaša i posredovao u njihovim transferima.
 
Talijanski velikan je još tijekom ljeta želio dovesti 20-godišnjeg Benkovića, ali se klubovi nisu uspjeli dogovoriti jer je zagrebački klub navodno tražio 15 milijuna eura za braniča. Međutim, pregovori su sada nastavljeni, a transfer bi mogao biti realiziran u siječnju, ali se ne zna hoće li Dinamo smanjiti zahtjeve i spustiti cijenu ispod spomenutih 15 milijuna eura.
Benković je do sada odigrao 59 utakmica te zabio pet golova i upisao dvije asistencije. Njegova trenutačna vrijednost na tržnici je osam milijuna eura. 
 

 
S druge strane, u momčadi Ivana Perišića i Marcela Brozovića mogao bi zaigrati i 17-godišnji Čolina, veliki talent kluba s Maksimira. On bi mogao stići u redove Nerazzurra kao dio Benkovićevog transfera.
 
Zanimljivo, talentiranog lijevog beka prate i neki klubovi iz Premier lige. No, Inter i trener Luciano Spalletti žele vidjeti obojicu u crno-plavom dresu.
 

 

Pročitajte više