Mamići traže Modrićevog nasljednika: Iličević, Skjelbred, Da Silva...

KAKO se bliži kraj sezone, a samim time i vrlo vjerojatni odlazak Luke Modrića iz Dinama, podno zapadne maksimirske tribine užurbano traže igrača koji bi u sljedećim godinama zamijenio genijalca iz Zatona Obrovačkog.

Iako Sammir, kojega se smatralo legitimnim nasljednikom modre desetke, nije razočarao, dapače mladić se sve bolje snalazi u Soldinoj momčadi, njegovo vrijeme još uvijek nije došlo, a planovi da se u sljedećoj sezoni na maksimirskim ruševinama igra Liga prvaka iziskuju malo bolje i malo iskusnije rješenje.

Već se dosta dugo kao potencijalna nova akvizicija Mamić Brothersa spominje mladi Ladićev reprezentativac iz njemačkog Bochuma, Ivo Iličević. Zoran je prije par mjeseci, upitan je li izvjestan Iličevićev transfer u Zagreb, izjavio kako je Bochumov igrač ipak malo preskup, pa je za očekivati da se potraga nastavi negdje drugdje.

Ostala dva potencijalna pojačanja koja se ovih dana spominju u menadžerskim krugovima su Rosenborgov veznjak Per Ciljan Skjelbred i Brazilac u redovima bugarskog Lovreča Wellington Brita da Silva.

Prvi bi bio idealan da mu cijena nije takva kakva je, skuplja i od one za Iličevića, dok je po drugog mlađi Mamić navodno jučer otputovao kako bi pripremio konačni transfer koji bi se trebao realizirati ovog ljeta.

Dobra vijest je kako su u Dinamu itekako svjesni da s trenutačnim mršavim kadrom umanjenim za Modrića, za kojeg je malo reći da čini pola momčadi, ne mogu računati niti na prolazak 1. pretkola, a kamoli na plasman u javnosti obećanu Ligu prvaka.

M.P.
Foto:

Pročitajte više