Mourinho pred potpisom za United, Cantona sumnjičav, Ancelotti oduševljen

Foto: Getty Images/Guliver Image

JOSE MOURINHO uskoro bi trebao biti predstavljen kao novi trener Manchester Uniteda. Ono što se najavljuje već mjesecima trebalo bi dobiti potvrdu u sljedećim danima, a možda i satima.

SkySports javlja da je Mourinho dogovorio uvjete svog ugovora s Unitedom te bi uskoro trebala uslijediti i službena objava te vijesti. Britanski mediji tvrde da bi posao mogao biti završen danas, ali službena objava ne očekuje se prije srijede.

Mourinho će naslijediti Louisa Van Gaala koji se oprostio od Old Trafforda osvajanjem FA kupa, ali ipak je smijenjen zbog slabe sezone u prvenstvu i Europi.

Jorge Mendes, menadžer Josea Mourinha, stigao je jutros u Manchester na poslijepodnevni sastanak s čelnicima Uniteda kako bi dogovorio detalje ugovora s portugalskim trenerom. Sastao se s predstavnikom Uniteda Edom Woodwardom, koji je navodno pripremio ugovor za Mourinha na tri godine i oko 7,5 milijuna funti godišnje.

18:30 Carlo Ancelotti pružio je potporu Joseu Mourinhu u novoj avanturi.

18:05 I nogometaš Valencije mogao želja je Mourinha u Unitedu. U pitanju je Andre Gomes, koji nije želio govoriti o mogućem transferu na Old Trafford.

"Koncentriran sam na Portugal i Europsko prvenstvo. Moj menadžer vodi moju karijeru, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi", rekao je Gomes.

17:45 Mourinho bi, nakon Ibrahimovića, mogao dovesti u United još jednoj ubojitog napadača?

17:00 Ibrahimović i Mourinho ponovno u istoj momčadi?

16:35 Jose Mourinho vs Louis van Gaal.

16:10 Eric Cantona, legenda Manchester Uniteda, koja danas slavi 50. rođendan, voli Josea Mourinha, ali ne vjeruje da će njegov stil nogometa proći na Old Traffordu.

15:55 Jose Mourinho vs Sir Alex Ferguson.

15:45 Mourinho u United želi Zlatana Ibrahimovića, Sadioa Manea iz Southamptona, Johna Stonesa iz Evertona, Marquinhosa iz PSG-a i Jamesa Rodrigueza, tvrde mediji s Otoka.

15:35 Engleski mediji se pitaju što će se dogoditi s legendarnim Ryanom Giggsom. Hoće li Mourinho u stručnom stožeru zadržati čovjek koji je s Unitedom kao igrač osvojio 13 naslova Premier lige, četiri FA Kupa te dvije Lige prvaka.
 

Pročitajte više