Lige petice

MANCHESTER CITY - WOLVES 4:1 Guardiolin pobjednički niz se nastavlja

Foto: Carl Recine/EPA

MANCHESTER CITY upisao je svoju 21. uzastopnu pobjedu. Ovaj put su na Etihadu bili bolji od Wolverhamptona 3:1. Pobijedili su dvama golovima Gabriela Jesusa, jednim Riyada Mahreza te autogolom Leandera Dendonckera, dok je za Wolvese zabio Conor Coady.

City je poveo u 15. minuti kada je ubačaj Riyada Mahreza u mrežu skrenuo gostujući branič Leander Dendoncker. Guardiolina momčad dominirala je cijelo prvo poluvrijeme, a Wolvesi nisu uputili nijedan udarac prema vratima Edersona.

Gosti su zato u drugom poluvremenu počeli igrati ravnopravnije i u 61. minuti poravnali rezultat na 1:1. Njihov kapetan Conor Coady glavom je realizirao ubačaj Joaoa Moutinha. City je nakon toga krenuo po pobjedu i do ponovnog vodstva dolazi u 80. minuti. Kyle Walker ubacio je loptu u peterac, obrana Wolvesa kratko je uklonila opasnost, ali na odbijenu loptu natrčao je Gabriel Jesus i zabio pobjedonosni zgoditak. Domaći su potvrdili pobjedu golovima Mahreza i Jesusa u sudačkoj nadoknadi.

City ostaje na prvom mjestu s 15 bodova više od prvog pratitelja Manchester Uniteda, dok su Wolvesi u naguranoj sredini tablice trenutno na 12. mjestu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više