LIGE PETICE

"Manchester United, dovedite me. Ne trebam novac, samo želim igrati"

Foto: EPA

KEISUKE HONDA bivši je reprezentativac Japana i nogometaš koji je nastupao za bogatu lepezu klubova u Europi, a proslavio se igrajući za moskovski CSKA.

Sad ima 33 godine i javno se ponudio Manchester Unitedu. Ekipi Olea Gunnara Solskjaera poslao je poruku istaknuvši da bi došao ako bi ga platili i daleko manje nego što plaćaju prvotimce. Samo želi ispuniti dječačke snove.

"Dajte mi ponudu. Nije mi potreban novac, samo želim igrati u velikom klubu i s tim igračima", oglasio se Honda na Twitteru označivši u tvitu službeni profil Manchester Uniteda.

Honda je igrao na četiri kontinenta i u šest klubova, ali zna što u nogometnom svijetu predstavlja Engleska, a što velikan poput Crvenih vragova. Nakon što je nosio dres Nagoye u domovini, otisnuo se u inozemstvo gdje je igrao za Venlo, CSKA, Milan, Pachucu i Melbourne. Iako još nije okončao igračku karijeru stigao je biti i izbornik Kambodže.

Na potezu je Ole Gunnar Solskjaer kojem bi razigravač Hondinih kvaliteta itekako dobro došao u ovom trenutku. Pitanje je ima li boljih u trenutnom sastavu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više