Mancini: Bayern me mami, ali pričekajmo kraj sezone

TALIJANSKI trener Roberto Mancini ponovno je postao aktualan posljednjih dana, posebno nakon spomena da je za njega zainteresiran minhenski Bayern.

Vijest je proširio Luca Toni, talijanski centarfor koji trenutačno igra u bavarskom klubu, a promjena trenera ionako je prilično aktualna u Bayernu. Struka nikako nije zadovoljna viđenim od Juergena Klinsmanna, koji je teško poražen u četvtrfinalu Lige prvaka od Barcelone, a i naslovu prvaka Njemačke trenutačno je bliže Wolfsburg, nego li Bayern.

Mancini, pak, nije želio ništa konkretno reći oko mogućeg odlaska u Bayern, ali je priznao:

"Ako se Bayern uistinu interesira za mene onda je to nešto što godi mome uhu. Bayern je jedan od najvećih nogometnih klubova i takav klub mami. No, ako ništa drugo, mene nitko nije kontaktirao, a i još sam uvijek pod ugovorom Intera", rekao je Mancini koji je osvojio tri naslova prvaka Italije zaredom s Interom nakon čega je prisilno ustupio svoje mjesto Joseu Mourinhu.

"Bayern ima svog trenera i nije pošteno sada pričati dok se još uvijek bore za naslov prvaka u Njemačkoj. Svakako sam zagolican mogućim odlaskom, ali sada nije korektno bilo što više pričati", završio je 44-godišnji Mancini.      

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više