Mancini se nada da će nakon finala Lige prvaka sjesti na klupu Chelseaja

ROBERTO MANCINI smatra da će on biti novi trener Chelseaja, bez obzira na to kako će završiti finale Lige prvaka između londonskog kluba i Manchester Uniteda, donose engleski mediji.

Mancini želi napustiti Inter nakon što je jučer taj klub osvojio treći uzastopni Scudetto i vjeruje da će naslijediti Avrama Granta nakon finala Moskvi. I dok se Chelsea be želi očitovati Grantovoj budućnosti, izraelski trener se boji da bi mu dani mogli biti odbrojani ako u srijedu ne svlada Manchester.

"Ako klub nije zadovoljan sa mnom, nema problema, otići ću. Ako se ja izjasnim da nisam zadovoljan s klubom i želim otići, mislim da neće raditi probleme i pustiti me", rekao je Grant i tako dao još više povoda špekulacijama o odlasku sa Stamford Bridgea.

Mancini prema klauzuli u ugovoru osvajanjem naslova produljuje ugovor do 2012. godine, ali trener Intera bi ostao na San Siru samo ako se klub riješi Luisa Figa i liječnika Combija te. Također se protivi povratku Adriana. No, predsjednik Moratti je voljan pregovarati samo o Adrianu dok o Combiju i Figu ne želi ni razgovarati pa je Mancini nakon pobjede nad Parmom i osvajanja naslova odbio potvrditi vjernost Interu.

Moratti: Igrači Rome su ljutiti jer ne mogu ništa osvojiti

Moratti se osvrnuo i na izjavu Romina veznjaka De Rossija koji je rekao da je milanski klub osvojio naslov samo zato jer su mu pomagali suci, što su poslije rekli i njegovi suigrači te trener Luciano Spalletti.

"Njegova momčad se puno trudila ali na kraju su ostali praznih ruku. Nema smisla komentirati izjavu ljutitog igrača. No, razumijem zašto je to rekao i mogu reći da ga žalim", rekao je Moratti.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više