"Mandžukić i Pap pravi su tandem!"


PREDSJEDNIK Dinama dugo se ispričavao austrijskim domaćinima u Bad Bleibergu nakon novog sramotnog incidenta huligana koji na pripremama redovito reketare Mamićev klub. Mirko Barišić pognute je glave, nemoćno poručio da Modri više nemaju obraza dolaziti u Austriju na pripreme.

Prijepodne je Dinamova delegacija (bez Zdravka Mamića koji se u Zagreb vratio odmah nakon prekinutog susreta sa Steauom) krenula put Zagreba, a svega nekoliko sati po dolasku, na Maksimiru će odigrati i posljednju pripremnu utakmicu, uoči starta euro sezone.

Navijači ovoga puta neće imati pristup susretu, a Jurčić je odlučio zatvoriti tribine stadiona i za novinare, pa nećemo ni vidjeti kako igra Dinamo nakon pripremnog razdoblja.

O pripremama je uoči povratka u Zagreb s novinarima dojmove podijelio Ilija Sivonjić.

Poraz od Steaue?

"Igrali smo dobro, i mislim da naš poraz neće pretjerano utjecati na daljnji tijek naše igre, jer smo pokazali da im možemo parirati. Drugo je poluvrijeme obilježilo i dosta izmjena, što je djelomično isto utjecalo na lagani pad naše igre."

Treninzi Krune Jurčića? Je li i trener pokazao dobru formu?

"Prije sam navikao na trčanje, a sad se sve više radi loptom. Moj je dojam jako dobar. Svima nam se sviđa način na koji treniramo, posebno zato jer je dinamično."

Sivonjić je sretan što su ga tijekom priprema zaobišle ozljede, ali i svjestan da u igri ima još dosta prostora za napredak.

"Zadovoljan sam, ali mogu i bolje. Primjerice, trebao bih još poraditi na igri jedan na jedan, no cjelokupni dojam mi je solidan. U svakom slučaju drago mi je što sam prošao cijele pripreme bez ozljeda.", rekao je Dinamov ofenzivac, dodajući da se iznimno veseli igri s Mandžukićem i Papadopoulosom.

"Super su tandem. Vjerujem da će u daljnjim utakmicama odlično funkcionirati skupa."

Na redu je Pjunik...

"Čuo sam ponešto o njihovom načinu igre i cjelokupnoj momčadi. U svakom slučaju, na nama je da ostvarimo što bolji rezultat. Dat ćemo sve od sebe na toj utakmici. Vjerujem u nas."

Pročitajte više