MANDŽUKIĆ REKAO SUCU "JEBI SE" Allegri: Zahvalio sam se Mariju...

Foto: Getty Images / Guliver Image

UNATOČ tome što je igrao s igračem manje, Juventus je uspio slaviti kod Udinesea sa 6:2 u devetom kolu Serie A. Stara dama je od 26. minute morala s desetoricom, jer je dva žuta u par sekundi dobio Mario Mandžukić.

On je najprije tražio penal nakon starta mladog Alija Adnana, koji je napao hrvatskog napadača da je želio iznuditi jedanaesterac, nakon čega je nastala gužva, pa je Mandžo nakon prvog, zbog navodnog dobacivanja "jebi se" sucu Danieleu Doveriju, dobio i drugi žuti karton, odnosno crveni.

Vodio je Juve u tom trenutku 2:1, pa primio gol za 2:2, ali je do kraja uspio zabiti čak četiri gola i pokazati moć u Udinama, gdje je Sami Khedira potpisao hat trick. 

"Zahvalio sam se Mariju jer nas je ostavio s 10 igrača te smo morali pokazati kvalitetu i momčadski duh kako bismo stigli do pobjede. Naravno, on zna da je napravio pogrešku, ali mu ne zamjeram. To je iza nas i idemo dalje. Također, Mario je trebao odmoriti u utakmici protiv Udinesea, ali je igrao i bori se kao i uvijek", naglasio je trener Massimiliano Allegri.  

Zanimljivo, bio je to njegov tek drugi crveni karton u klupskoj karijeri. Jedan je dobio još dok je nastupao za Dinamo, a drugi jučer protiv Udinesea, ali njegovo isključenje nije skupo koštalo talijanskog prvaka. 

 

Pročitajte više