Mandžukićev rekord nije mogao ugroziti niti rani gol Bernarda Silve

Foto: Profimedia

BERNARDO SILVA zabio je gol Realu nakon 108 sekundi jučerašnje utakmice, prve četvrtfinalne između ova dva suparnika u ovosezonskoj Ligi prvaka. To je drugi najbrži gol koji je Real primio na Santiago Bernabeuu u utakmicama Lige prvaka. Rekord i dalje drži Mario Mandžukić.

Podsjetimo, legendarni napadač hrvatske reprezentacije, tad i napadač Juventusa, bio je dio postave koja je pokušavala nadoknaditi 0:3 iz prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka u sezoni 2017./18. Juventus je slavio u tom susretu 3:1, no to mu je bilo premalo za prolazak u polufinale natjecanja.

Mandžukić zabio u 77. sekundi

U uzvratnoj utakmici susreta, u kojem je Cristiano Ronaldo postigao gol udarcem preko glave, prvi se istaknuo Mandžukić. Trebalo mu je tek 77 sekundi. To je i dalje rekord za najbrže postignuti gol gostujuće momčadi na Bernabeuu.

Kasnije je, u 37. minuti zabio i drugi put, a Juventus je imao željenih 3:0 do 98. minute i penala koji je realizirao Ronaldo. Treći gol za torinsku momčad postigao je bio Blaise Matuidi u 68. minuti. Utakmice se prisjetite OVDJE.

Pročitajte više