borilački sportovi

Manuwa napao srpskog asa. "Jimi, smeće. Mučki udaraš operiranog"

Foto: Profimedia

ALEKSANDAR RAKIĆ (30), najbolji srpski MMA borac, 2019. je 12 godina starijeg Jimija Manuwu umirovio nokautom u prvoj rundi. Nakon toga je Rakić postao zvijezda poluteške kategorije, a Manuwa penzioner. Obojica su bili gosti na UFC-ovoj priredbi u Londonu, a Rakić je u videu na Instagramu otkrio kako je izgledao njihov susret

"Jimi Manuwa, govno jedno. Kurvin sine, kakav kukavički potez si izveo sinoć. Ljudi, samo vas želim obavijestiti što se dogodilo dok su me nakon UFC-ovog evenata u Londonu zaštitari pratili do izlaza. Gospodin 'Still Sleep' je sjedio na kraju mog reda, tako da sam morao proći pored njega.

Prvo mi je nešto dobacio na što se nisam osvrtao, ja nemam ništa s njim, za mene je to gotovo. Zatim me je udario s leđa, dok nisam gledao, ali čak ni iz takvo velike blizine me nije mogao pogoditi u glavu, nego podlakticom u vrat.

Zaštitari su nas razdvojili. Jimi, znao si da ću biti sam u Londonu, znao si da sam nedavno imao operaciju i svejedno si to učinio. Toliko si loš gubitnik, želim da ljudi znaju koliko si smeće od čovjeka. Zauvijek ću ostati u tvojoj glavi jer sam te umirovio. Sretna mirovina, gospodine Sleep."

Pročitajte više