Na papinoj utakmici za mir Maradona brutalno izvrijeđao još jednu argentinsku legendu

Foto: Screenshot YouTube

SINOĆ je u Rimu odigrana humanitarna ''utakmica za mir'' u organizaciji Pape Franje, inače velikog ljubitelja nogometa i velikog navijača argentinskog San Lorenza.
 
Na travnjaku Olimpica našle su se brojne legende iz ne tako davne prošlosti nogometne igre pa su se tako za plavu momčad igrali: Mondragon, Cafù, Aldair, Burdisso, Candela, Taddei, A Carbone, Mauri, Maradona, Di Natale, Totti, Han Wei Chen 46; dok su na bijeloj strani bili: Bizzari, Zambrotta, Marquez, Sanchis, Abidal, Davids, Veron, Bojan, Ronaldinho, Crespo, Kanouté.
 
Naravno, kod ovakvih prigoda rezultat ne zanima nikoga, no informacije radi, recimo da je bijela momčad slavila s 4:3.
 
Ipak, spektakl je upropastio veliki ''Mali zeleni'', koji je u jednom trenutku, usred utakmice, krenuo brutalno vrijeđati još jednu legendu argentinskog nogometa Juana Sebastiana Verona.
 
Očito, posrijedi su bile neke privatne stvari i Diego je prostačkim rječnikom navalio na Verona, koji se pokušavao odmaknuti od jednog od najvećih ikad i smiriti strasti, no Maradona je bio uporan i nije puštao nešto mlađeg sunarodnjaka.
 
"Neću te jeb... zbog toga, već ću ti sve reći u lice", poručio je Diego sunarodnjaku, a pritom mu je i nekoliko puta spomenuo majku. Maradona nakon utakmice pred novinarima nije ni pokušao izbjeći pitanje o sukobu, štoviše, sam se ponudio da objasni što je zapravo bilo posrijedi.
 
"Veron me izdao, kao što je napravio s Joseom Luisom Calderonom. Ponaša se kao direktor. Neću imati ništa s njim, neću ići nigdje s njim."
 

Pročitajte više