DANI OLMO

Marca: Dani Olmo je mladi španjolski kralj

Foto: EPA

ŽIVOTNU FORMU u kojoj igra za Dinamo i mladu reprezentaciju Španjolske potvrdio je i sjajnim nastupom za U-21 Furiju protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Euro. 

Dani Olmo, kapetan španjolske mlade nacionalne momčadi, zabio je oba gola za pobjedu (2:0), a postigao ih je za samo uvodnih osam minuta. Prvi je sjajno zabio u rašlje, a kod drugog je poentirao iskoristivši kiks crnogorske obrane.

Marca mu je za tako impresivno i ekspresno riješenu utakmicu dala tri zvjezdice, proglasila ga igračem utakmice s koje je izvještaj naslovila: "Dani Olmo je kralj."

Dinamov španjolski kraljević iz Katalonije briljira za mladu reprezentaciju svoje zemlje. U manje od tri posljednja mjeseca za nju je postigao šest golova i svi su bili odlučujući. Protiv Belgije, Francuske i Njemačke na EP-u, od čega su posljednja dva bila u polufinalu i za naslov u finalu.

Jednako je nastavio i u kvalifikacijama za idući Euro. Prije pet dana postigao je jedini gol na utakmici za pobjedu kod Kazahstana, a odmah zatim i oba zgoditka za pobjedu protiv Crne Gore. 

 

Pročitajte više