Marca: Javljamo se iz beogradskog pakla. Ovo je neprijateljski teritorij

NAJČITANIJI španjolski sportski list na udarnim mjestima portala i tiskanog izdanja objavio je dramatična javljanja iz Beograda. Ondje od 20:30 Partizan i Real igraju treći meč serije četvrtfinala Eurolige. Partizan nakon pobjede u oba madridska meča ima ogromnih 2:0 te bi današnjom pobjedom prošao na Final Four.

Međutim, utakmica je u sjeni nezapamćenog kaosa i masovne tučnjave igrača na posljednjoj utakmici u Madridu. Zbog teške ozljede jednog i suspenzije drugog asa Partizana na tom meču navijači prijete realovcima prije današnje utakmice. 

"Ovo je neprijateljski teritorij"

"Na neprijateljskom teritoriju" naslov je prve vijesti Marcinog portala, točnije reportaže iz Beograda u kojoj piše: "Nećete spavati. To je jedna od poruka kojima su balkanski ultrasi dočekali Real, koji se u Beogradu zabarikadirao u svom tamošnjem bunkeru i ne napušta ga. Zato što je Beograd ustao protiv Reala.

"Real je odmah dočekao pakao Grobara"

Cijelim putem od aerodroma do hotela gledali smo uvrede i prijetnje obješene s nadvožnjaka. Napisala ih je navijačka grupa zvana Grobari, koji su žestoki Partizanovi ultrasi. Oni će večeras učiniti sve da Realu bude nepodnošljivo, ali ako pri tome prijeđu granicu, a njihov klub izgubi, već se zna da će se eventualna četvrta utakmica, također u Beogradu, igrati bez publike."

Preko cijele naslovnice tiskanog izdanja Marce je crnilo Grobara i veliki naslov "Beogradski pakao". Na prvoj stranici ispod njega piše: "Real dočekuje 20 tisuća fanatika. Goste, koje štiti ogromno osiguranje, očekuje zadatak koji se čini nemoguć."

Pročitajte više