Marca kritizirala Zidanea: Valjda si shvatio da bez Modrića ne ide!

Foto: Guliver Images/Getty Images

ZINEDINE ZIDANE kockao se u prošlom kolu Primere. Baš kao što je i najavio, trener Reala izostavio je Luku Modrića iz momčadi za okršaj s Villarrealom. Razlog? Želio je odmoriti hrvatskog reprezentativca.

No, Zidane se kockao i izgubio. Njegova je momčad remizirala 1:1 i tako je izgubila vrlo važne bodove u utrci za naslov prvaka Španjolske, a madridska Marca preispituje Zidaneovu odluku da Modrića pošalje na tribine.

"Razumljivo je da je Zidane želio odmoriti Modrića, ali neshvatljivo je da mu Hrvat uopće nije konkurirao za utakmicu, da ga je udaljio s klupe. Modrić je mogao dobiti 20-30 minuta da pokuša preokrenuti susret. Navijači Reala vjeruju kako je ovo zadnji put da je Zidane izostavio Modrića iz momčadi", piše Marca.



Sramežljivi Mateo

Španjolci su se također osvrnuli i na predstavu Matea Kovačića, koji bi trebao biti zamjena za Luku Modrića. No, Marca nije baš impresionirana igrom mladog hrvatskog veznjaka.

"Kovačiću nedostaje kreativnost koju ima njegov stariji sunarodnjak. Mateo kao da pati od sramežljivosti kada je u prilici proigrati suigrače", zaključuje Marca.
 

Pročitajte više