LUKA MODRIĆ

Marca: Modrić je duša Realovih povrataka

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ peti je put podigao trofej namijenjen najboljoj momčadi Lige prvaka, a potom i potpisao produženje ugovora s klubom. Najbolje su to vijesti za Realove navijače koji su u noći na nedjelju slavili 14. europski naslov svojih miljenika, ovaj izboren u sjajnom nizu nokaut-faze Lige prvaka u kojem je Real pobjeđivao Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester City i Liverpool. Velike zasluge za to imao je i Realov hrvatski veznjak.

Modrić je u finalu igrao do 90. minute, kad ga je Carlo Ancelotti izvadio iz igre i dao mogućnost Daniju Ceballosu da osjeti atmosferu i odigra završnicu susreta. Hrvatski kapetan nije se u finalu istaknuo golom ili asistencijom, ali jest s nekoliko sjajnih poteza, mirnoćom i distribucijom preciznih lopti. Dovoljno da Marca podvuče njegovu važnost za momčad u opisnim ocjenama igrača nakon finala u Parizu.

"On je duša Realovih povrataka, ključ za shvaćanje onog što se ove godine događalo na Bernabeuu", navodi Marca dodajući da se nije toliko isticao u ofenzivnom dijelu Realove igre protiv Liverpoola.

"Bio je bolji u nastavku i momčad je to znala cijeniti. Započinjao je zabavu i sve ga se više moglo vidjeti. Utakmicu je napustio pred kraj uz ovacije", dodaje se.

Pročitajte više