Luka Modrić

Marca: I Ancelotti je ostao iznenađen kad je vidio Modrića

Foto: Instagram

"ŠTO SE tiče produljenja ugovora, imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi. Siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja", rekao je nedavno Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije, koji je i u 37. godini jedan od najboljih igrača vodeće momčadi španjolskog prvenstva, ugovor s Realom ima do kraja sezone. Uskoro bi trebao produljiti ugovor na još jednu sezonu, a madridska Marca objasnila je zašto će Real zadržati Modrića.

"Real godinama traži Modrićevog nasljednika, ali ne može pronaći nogometaša koji daje ono što daje hrvatski veznjak. "Ne postoji nitko sličan", više puta su komentirali iz kluba. Trener Carlo Ancelotti je znao kakav je Modrić, ali je povratkom u Real Talijan ipak ostao iznenađen njegovim liderstvom i igračkim mogućnostima. On je ključan igrač Ancelottijevog Reala."

Marca piše i da je tajna Modrićeve "vječne mladosti" to što je zaljubljen u Real, Madrid, svoju obitelj i što vodi normalan život, uživa u svakodnevnim stvarima poput odvođenja djece u školu. "Ne spava na madracu od 40 tisuća eura, nije na dijeti i ne provodi vrijeme u hiperbaričnim komorama. On je neobičan nogometaš i najnormalnija osoba", piše Marca.

"Ako prihvati neku ponudu, a imao je zanimljivu ponudu iz MLS-a, Modrić je svjestan da njegov kraj karijere ne bi bio isti. Želi ostati u vrhu, igrati u Realu i kao realovac nastupiti za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Svi u klubu smatraju kako Modrić i nakon završetka karijere mora ostati u Realu."

Pročitajte više