HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Modrić je opet održao nogometnu lekciju. Bio je srce Reala

Foto: EPA

REAL Madrid osvojio je španjolski Superkup. Kraljevski klub je u Saudijskoj Arabiji nakon izvođenja jedanaesteraca slavio 4:1, a jedan od jedanaesteraca za Real zabio je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Real je pobjedom protiv Atletico Madrida u Jeddahu osvojio svoj 11. Superkup. Barcelona je osvojila ukupno 13 Superkupova, Atletico dva, Valencia jedan.

"Modrić je ponovno održao jednu nogometnu lekciju i pokazao svu raskoš svog talenta. Nije se upisao u strijelce za vrijeme utakmice, ali je bio u srcu svake Realove akcije. Tijekom izvođenje penala uspio je i zabiti", piše Marca i donosi tekst s ocjenama igrača.

Nova sjajna partija Modrića

Luka Modrić bio je jedan od najboljih nogometaša na terenu, a to tvrdi i Marca na čijem je portalu Modrić treći najbolje ocijenjeni igrač iza Federica Valverdea i Thibauta Courtoisa. 

Hrvatski kapetan Luka Modrić zakucao je predzadnji penal za Real, a Oblak je ponovno otišao na krivu stranu. Jedini penal za Atletico je pogodio Trippier, a pobjedu Realu donosi Sergio Ramos.

Modrić je tako nastavio sa sjajnim nastupima ove sezone i dodatno se nametnuo Zidaneu u periodu u kojem se puno piše i o njegovom mogućem odlasku iz Reala. 

Pročitajte više