Marca: Modrić mora dobiti novi ugovor i to je nogometna pravda

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (38) bio je jedan od najboljih igrača na terenu u Realovoj pobjedi 3:0 nad Cadizom u 34. kolu La Lige. Hrvatski kapetan asistirao je Brahimu Diazu za prvi pogodak u 51. minuti, a za Real su još zabili Jude Bellingham u 68. te Joselu u 94. minuti.

Bernabeu mu skandirao

Realovi navijači skandirali su Modrićevo ime u prvom poluvremenu i tako jasno poručili upravi da ga žele i sljedeće sezone gledati u svojoj momčadi. Uz to, Modrić je postao najstariji Realov igrač u La Ligi. Prestigao je legendarnog Ferenca Puškaša. Modrić je to uspio s 38 godina i 238 dana. 

Marca: Modrić ima snage za još jednu sezonu

O sjajnom Modriću raspisala se i Marca, koja je njegovu današnju partiju opisala ovako: "Modrić je ove sezone dodao još 90 minuta. Još jedna cijela odigrana utakmica u 38. godini pokazuje da je i dalje važan faktor unatoč onome što piše na njegovoj osobnoj iskaznici. Luka je vodio vezni red madridske momčadi i pokazao da ima snage nastaviti igrati za Real još jednu sezonu. Njegovo produljenje ugovora bilo bi nogometna pravda."

Još nije poznato ostaje li u Realu

Modrić ima ugovor s Real Madridom samo do kraja aktualne sezone, odnosno do 30. lipnja, a cijelu godinu mediji nagađaju što će se dogoditi nakon toga. Modriću je želja ostati u Realu, spreman je ulaziti s klupe i igrati kad je potrebno, a usput mentorirati mlađe nogometaše. Očekuje se da će uskoro početi pregovore oko produljenja ugovora na još jednu sezonu. 

Pročitajte više