Marca: Treba li Modrić dobiti novi ugovor? Da i da

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID je u odgođenoj utakmici 21. kola La Lige pobijedio Elche 4:0 i smanjio zaostatak za Barcelonom na osam bodova. Momčad Carla Ancelottija, koja se vratila sa Svjetskog klupskog prvenstva koje je i osvojila, sve je riješila u prvom poluvremenu golovima Asensija u 8. te Benzeme iz dva penala u 31. i 45. minuti.

Ancelotti je Luku Modrića u igru ubacio u 68. minuti, a hrvatski kapetan odužio mu se prekrasnim golom za 4:0 u 80. minuti. Modrić je primio jednu odbijenu loptu na rubu šesnaesterca i onda strašnim udarcem pogodio suprotne rašlje za svoj šesti gol ove sezone.

Modriću, koji će u rujnu napuniti 38 godina, na ljeto istječe ugovor s Realom koji mu još nije ponudio novi. Španjolski list Marca je u analizi susreta napisao da bi Real morao omogućiti Modriću da još jednu godinu igra na Santiago Bernabeuu koji bi se od njega mogao oprostiti za desetak utakmica.

"Treba li Luka dobiti novi ugovor? Da i da. On će uvijek najbolje igrati na Bernabeuu. On je nogometni Federer i Real ga mora koristiti dokle god u njemu ima nogometnog života. Njegov prekrasan gol Elcheu jednostavno ne smije biti zadnji koji je zabio na ovom stadionu. U njemu ima još puno nogometa", napisala je Marca.

 

Pročitajte više